logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.

Blog

6 motive pentru care copilul tău trebuie să învețe acum să înoate

Oferă-i copilului tău un mod de distracție benefică întregului său organism la Gemi Sport

Înotul este o activitate cu multiple implicații pozitive pentru sănătate, stimulând dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor.

Înotul contribuie la scăderea anxietății fiind un factor major în procesul creșterii stimei de sine îmbunătățind starea emoțională a celui mic.

Depășind frica de apă și câștigând abilități de supraviețuitor, copiii își întăresc încrederea în forțele personale.

6 motive pentru a îți duce copilul în mod regulat la bazinele Gemi

1. Dezvoltarea creierului

Inotul declanșază conexiuni cerebrale complexe, specifice formării din primii ani de viață ai copilului.

Inotul ajută la formarea reflexelor motorii pe care le dezvoltă, întărește funcții de coordonare și echilibru, dezvoltă concentrarea și atenția.

2. Distracția

Bazinul este un bun cadru de distracție pentru micuți, prin contactul cu apa, care stimulează eliberarea de endorfine, cât și prin implicarea în jocuri specifice activității de piscină.

3. Sociabilitatea este un alt element important al activității de la bazin al copilului, pentru că îi dă acestuia posibilitatea de a cunoaște alți copii de vârsta sa.

Micii înotători vor lega prietenii și se vor bucura să practice acest sport alături de alți copii, devenind astfel mult mai sociabili decât copiii care nu practică acest sport.

4. Somn liniștit

Consumul de energie din timpul sesiunilor de inot aduc copilul într-o stare de relaxare, acesta având nevoie de somn, care este un alt factor foarte important pentru dezvoltarea armonioasă.

5. Crește imunitatea

Activitatea de la bazin are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, contribuind la formarea rezistenței organismului copiilor la diferiți factori nocivi din mediul extern, aceștia devenind mult mai rezistenți la răceli și infecții.

6. Forța musculară

Un sport care dezvoltă întreaga musculatură a corpului, inotul este una dintre cele mai bune metode de a crește forța musculară a copiilor.

Pe lângă forța musculară, coordonarea mișcărilor complexe, reflexele motorii și rezistența fizică sunt alte câteva rezultate importante obținute în urma sesiunilor de inot.

No Comments

Post a Comment