logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.
 

Activitati

Thermal

Alergi. Muncesti. Faci eforturi.
Insa ai nevoie de un timp doar pentru tine. Singurul complex cu apa termala din Arad te asteapta pentru relaxarea de care ai nevoie in fiecare zi. Redescopera GEMI Thermal & Spa cu toate facilitatile. O oaza de relaxare, aproape de tine.

Levi (masaj) 0720299335 / 0740919785

Bazine cu apa termala

Jacuzzi

Saune

Masaj

Masaj

Szabo Levente – masaj

Sauna

Sauna umeda si uscata

Fitness Gym

Burtea Raluca – personal trainer
Iluna Rafaela – personal trainer

Squash

Nu exista un sport mai util pentru a te destresa decat squash-ul. Cateva minute de miscare in sala de Squash inseamna eliminarea completa a stresului de peste zi si asigurarea unei forme fizice de invidiat. Keep on Squashing.

La GEMI Sport, squash-ul aproape ca a devenit o legenda. Aici se antreneaza aradeni care aleg un stil de viata dinamic, un stil care, a doua zi, se regaseste in dinamica afacerilor pe care le conduc sau la job-urile pe care le fac cu pasiune. Acesta inseamna succesul.

Clase Aerobic

La Gemi Sport & Spa gandim clasele de aerobic integrat. Pentru a avea un corp perfect si pentru a te mentine in forma ai nevoie de un mix de miscare si relaxare. Atat pentru corp folosind facilitatile de relaxare de aici, cat si pentru minte, existand programe de mindfulness, unice in Arad.

Descopera clasele de aerobic, intr-o sala moderna cu traineri specializati. Si nu uita ca aici, clasele de fitness au ceva in plus: Relaxare in apa termala.

Neluța Perta – instructor aerobic

+40 (741) 141 420

Cursuri inot copii

Gemi Sport & Spa este consacrat in Arad pentru cursurile eficiente de inot pentru copii. In plus, aici copiii invata si se distreaza in acelasi timp. Prin facilitatile oferite copiilor, GEMI este cel mai “kid friendly” centru de inot din Arad.

Descopera centrul de inot pentru copii cel mai apreciat de familiile din Arad.

Alex Baltean – instructor înot  0744102371
Rebeca Herbei – instructor înot 0727872134
Bianca Maur – instructor înot 0753772111
Oana Pap – instructor înot 0763 152 307
Sorin Arcereanu – instructor înot 0723466933

Inotul este unul din cele mai complete sporturi care asigura mobilitate pentru tot corpul, fara uzura. Cateva ture zilnice de bazin este tot ceea ce ai nevoie pentru ca sanatatea ta sa devina un mod de viata. Placut si revigorant.
 
La GEMI Sport descoperi bazine perfect concepute pentru inot. In plus, bazinele cu apa termala reprezinta un plus de relaxare pentru corp. Iar sedintele de hidroterapie, unice in Arad, completeaza mixul perfect pentru un corp sanatos si suplu.

Cursuri dans pt copii

Curs dansuri copii marți și vineri de la ora 18:00

Pintilie Adrian – instructor dansuri

Piscina exterioara

O super vacanta de cateva ore in Arad? Daca ai ajuns la piscina exterioara Gemi Sport & Spa, ai vazut atmosfera de Ibiza. La standarde inalte de calitate si intr-o companie selecta. Muzica, soare si “La Dolce Vita”.

O adevarata oaza exotica in Arad.

Apa

Plaja

Cocktail-uri