logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.
 

Oferte Companii

Oferte Companii

Studiile arata ca angajatii companiilor care sunt implicati in activitati sportive sunt mult mai eficienti iar echipele sunt mult mai sudate. In Romania, acest concept este inca la inceput, insa GEMI Sport & Spa doreste sa se implice activ in sustinerea ideii de miscare in companiile din Arad.

Mai mult, la GEMI Sport & Spa, nu este doar fitness. Aici, angajatii tai beneficiaza de tratament special in zonele de Spa, apa termala si verile pe strandul GEMI, cel mai select strand din Arad, conform opiniilor clientilor.
La GEMI Sport & Spa, companiile din Arad beneficiaza de oferte speciale pentru angajati.
Abonamentele speciale sunt negociate cu fiecare companie in parte si numarul minim este de 5 abonamente/companie.

SOLICITA O OFERTA