logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.

Blog

Fitness

Corpul tău… și mintea ta îți merită întreaga atenție!

În primul rând este important de știut faptul că, pe lângă beneficiile pe care le aduce condiției fizice, fitness-ul are efecte benefice și asupra bunăstării mentale.

Eliminarea stresului

Exercițiile fizice reduc nivelul de stres în fiecare domeniu al vieții, aducând corpului un nivel ridicat de relaxare prin distragerea pozitivă a atenției.

Stimularea concentrării și dezvoltarea înteligenței

Fixându-și scopuri, pe care cu fiecare repetare de exercițiu și le apropie, cel care exersează își dezvoltă concentrarea, devenind o persoană mai dedicată și mai organizată ajungând să își dezvolte un caracter frumos.

Mișcarea crește nivelul de energie și de serotonină din creier, aducând claritate mentală stimulând astfel inteligența.

Dezvoltarea creativității, imaginației, memoriei

Fitness-ul prin dezvoltarea creativității, imaginației și memoriei, crește capacitatea celui care îl practică, de a dezvolta relații care să contribuie la crearea unei imagini de sine pozitive.

Menținerea aspectului sănătos și tânăr al pielii

Medicii specialiști au demonstrat că și pielea este o parte a corpului care beneficiază de pe urma exercițiilor fizice, mișcarea contribuind la reducerea episoadelor acute de acnee și la lupta împotriva îmbătrânirii.

Bucuria de a trăii într-un corp sănătos

Mișcarea previne bolile de inimă, accidentele vasculare cerebrale, hipertensiunea arterială și nivelul ridicat de colesterol.

Exercițiile întăresc mușchii și articulațiile, reducând șansele instalare a problemelor pe care le au majoritatea adulților din pricina vieții inactive.

Somn odihnitor

Fitness-ul contribuie la obținerea unui somn profund și odihnitor și îi ajută pe cei care îl practică, să facă față grijilor și stresului, să devină mai relaxați și să doarmă liniștiți în timpul nopții.

Un început bun al zilei

Nivelul de stres se diminuează simțitor după o sesiune de exerciții fizice, iar dacă acest lucru se întâmplă dis-de-dimineață, cel care practică exercițiile, își asigura un start sănătos atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

No Comments

Post a Comment