logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.

Blog

Secretul tinereții fără bătrânețe de la Gemi Sport Arad

Apa termală este o apă minerală izvorâtă din adâncul scoarței terestre. Proprietățiile sale terapeutice asupra organismului acoperă cerințele întreținerii frumuseții atât celei exterioare cât și a celei interioare.

În Arad, da chiar în Arad, găsești sursa miraculoasă a bunăstării fizice și emoționale la Gemi Sport, o sursă miraculoasă certificată de Ministerul Sănătății, prin Institutul Național de Recuperare Medicală, Fizică și Balneoclimatologie din București.

3 lucruri pe care nu le știai despre Apa Termală și efectele ei asupra organismului

1. Combate stările de neliniște interioară

Prin conținutul optim de săruri minerale și de ozon și a temperaturii specifice, apa termală calmează sistemul nervos și contribuie la producerea de endorfine (cunoscuții hormoni ai fericirii).

De asemenea apele termale scad șansele de instalare a depresiei, ameliorează contracțiile musculare cauzate de stres aducându-i celui ce se bucură de beneficiile sale o stare naturală de relaxare.

2. Are proprietăți de purificare și întărire a întregului organism

Apele termale contribuie și la întărirea imunității, protejând organismul de diferitele viroze specifice perioadelor cu vreme instabilă și scăderi bruște de temperatură.

Prin conținutul ridicat de săruri minerale al apei termale, este stimulat metabolismul, este îmbunătățită circulația periferică, este crescută oxigenarea țesuturilor și stimulată eliminarea toxinelor din organism.

3. Este un aliat în rezolvarea problemelor de sănătate

Efectele antiinflamatorii, antialgice și descontracturante ale apelor termale cresc tonusul și forța musculară, fiind în același timp un aliat important în prevenția și tratamentul sechelelor post-traumatice și post-operatorii.

Gemi Sport pune la dispoziția ta 9 bazine, toate alimentate cu apă termală având o temperatură între 29 și 38 de grade Celsius.

Atât adulții cât și copiii se pot bucura de beneficiile apei termale, pentru că la Gemi există patru bazine destinate copiilor cu vărsta cuprinsă între 1 și 12 ani, două jacuzzi, un bazin pentru înot, două bazine pentru relaxare, topogane, cascadă și jeturi de apă.

No Comments

Post a Comment